Funktion og egenskaber ved LCD splejsningsskærm

- May 19, 2017-

I betragtning af systemets økonomi bør den betragtes som omkostningseffektiv, kun under forudsætning af høj ydeevne og høj kvalitet, er systemets økonomi meningsfuld.

I den globale økonomiske krise er virksomhedernes bureauer i komprimering af udgifterne, men efterspørgslen efter produkter med flydende krystaller er stadig stigende, således at de mere omkostningseffektive produkter bliver favoriseret for at opfylde de grundlæggende behov hos kunderne. Af kunderne.

Det intelligente LCD-splejsningssystem, der er baseret på det digitale netværkstype, følger princippet om åbent system, bortset fra at systemet har direkte adgang til VGA, RGB, videosignal, skal også kunne få adgang til netværkssignaler, bredbåndsstemme og så videre Til enhver tid til de forskellige typer signalomskiftning og dynamisk integreret display for at give brugerne en interaktiv platform og understøtte to udvikling; Systemet skal have mulighed for at tilføje nyt udstyr og nye funktioner, hvilket gør hardwareudvidelsen meget enkel. Samtidig skal software kun udvide og opgradere for at opfylde kravene uden at skulle ændre kildeprogrammet. Systemets hardware og software dele kan nemt "med tiderne"