24v Bus Coach Lcd Monitor

- Apr 03, 2019-

24v bus coach lcd skærm :


微信图片_20181213152039


Busser og taxaer er vigtige transportkøretøjer i byen. De er enorme i antal og har mange linjer. De er uforlignelige i de travle dele af byen. Valget af reklameværktøjer er at fokusere på publikums størrelse og omfang. Samtidig er busser og taxaer gode transportører til at vise billedet af byen. Elektroniske LED-skærme kan placeres på bussen, på fronten af bilen, bag på bilen, på toppen af taxaen eller bagvinduet. Som platform for informationsfrigivelse kan byens bybillede forskønnes, og billedprojektet med bybelysning kan gøres for at få byens økonomi til at starte hurtigt. Det praktiske formål med udvikling.


Indhold: Opbevaring af oplysninger på skærmen er stort, og de daglige reklamer, nyheder, politikker og regler, offentlig information (meteorologisk information, kalendertid), bykultur, transport og anden information kan appelleres til offentligheden via elektroniske skærme. Regeringen fremmer vinduet med urban civilisation.


Funktioner: LED-annoncer i bus og taxa som et medieudgivelsesværktøj sammenlignet med traditionelle reklamemedier, det har egenskaberne ved stærk likviditet, bred frigivelse, høj effektiv ankomsthastighed, ingen tids- og pladsbegrænsninger; unik Reklamevirkningen og den lave reklamepris vil være af interesse for flere virksomheder. Alle ovenstående funktioner bestemmer, at reklameplatformen med busser og taxaer vil væve det største medienetværk i byen.


Fordele: Virksomhedsvirksomheder bruger busser og taxaplatformer til at annoncere og stole på offentlig transport og leje for at have den likviditet, der ikke er tilgængelig i radio, tv, aviser og magasiner, og lade annonceringsindholdet med magt passeres af forbipasserende, passagerer og deltagere i trafikken; Højden på bilannoncen er den samme som personens synslinie, og annonceindholdet kan overføres til offentligheden i en tæt afstand for at opnå den maksimale visuelle mulighed og den højeste ankomsthastighed. Gennem en sådan platform kan virksomheder etablere et brandimage, påvirke forbrugernes købsbeslutninger og nå formålet med reklame gennem uafbrudt informationsmeddelelser. Den gode reklamekommunikationseffekt gør det ikke kun muligt for virksomheder og deres produkter at opretholde deres brandimage på markedet i lang tid, men øger også deres popularitet og kan også samarbejde med dem om strategisk promovering eller sæsonbestemte produktpromoveringsaktiviteter.


Effekt: Annoncering har en enorm efterspørgsel og potentiale på markedet. Med sine flere ressourcefordele vil det give en af de mest værdifulde reklameressourcer for mange medier og købmænd i byen og blive den mest effektive måde at frigive reklame for produkttjenester på. Vi mener, at den unikke form for bil-LED-annoncering helt sikkert vil blive et højdepunkt i den nye reklamebureau.


Den nye medieform: bil-LED-annonceringsdisplayet er det mest splinternye medie, hvilket vil skabe stor bekymring i hele markedet. Det har mulighed for at danne en sensationel effekt, der kan bringe uventet og stor kommunikationsværdi til virksomheden. , buspassagerer, forbipasserende, fodgængere;


Høj kontaktfrekvens: For at skabe den bedste driftsindkomst skal bil-LED aktivt forfølge målforbrugergruppen og bevæge sig i de mest tæt befolkede områder og travle områder i byen.