55/60/65 tommer annonce gulvstand display

- May 14, 2019-

55/60/65 tommer annonce gulvstand display


Ansøgningsprogram for kommerciel kædenetværksreklamemaskine

Først baggrundsanalysen:

Som et overfyldt offentligt sted har store indkøbscentre altid været et must for virksomheder med stort forbrugspotentiale, og de indeholder også utallige reklamemuligheder. Foruden en række reklamevirksomheder er kommet til at besætte skatten, flere og flere indkøbscentre er også opmærksomme på værdien af deres medieaktiver, begyndte at grave i denne skat. Imidlertid har de eksisterende butik LCD-tv-reklamer generelt problemer som upraktisk styring, lavt informationsindhold og dårlig kommunikationsmålretning. I denne situation er netværksbaseret indkøbscenter LCD-tv-reklame og multimedieudgivelsessystem for indkøbscentre blevet det vigtigste i dagens indkøbscenterreklame. .

Gennem professionel forskning og analyse har Maige lanceret Maige Digital Signage Mall Publishing System. Systemet består af to dele: hardware og software. Butikken kan administrere hele systemet af sig selv og uafhængigt programmere indhold, såsom salgsfremmende videoer, indkøbscentre-promovering, gemme nødmeddelelser og video- og tekstannoncer fra forskellige leverandører. Denne måde kan ikke kun forbedre virksomhedens image af indkøbscentret, forbedre dets netværk og informationsstyringsniveau, men også gøre det muligt for indkøbscentret at modtage et betydeligt beløb for reklameudsendelsesgebyrer, opnå annonceindtægter og holde sig foran konkurrencen.

For det andet, efterspørgselsanalysen:

Fremme af merchandise i supermarkeder og indkøbscentre gennem kombinationen af dynamisk video og tekst på store skærme er en ny salgsfremmende metode, der gradvist kommer frem. Den grundlæggende implementeringsmetode er: placering af storskærms-farve-tv eller flydende krystalskærme på egnede steder i supermarkeder og indkøbscentre, såsom offentlige gangar og vigtige hylder; og kontinuerligt udsendelse af salgsfremmende oplysninger om visse produkter gennem cyklisk rulning, såsom funktionen af dette produkt. Introduktion, præferenceoplysninger, servicegaranti osv. Tiltrækker forbrugernes opmærksomhed i form af billeder og tekster, uddyber forbrugernes forståelse af dette produkt og fremmer derefter forbrugerkøb. Tilføj samtidig en skærm, der dynamisk kan vise kundens indkøbsprisoplysninger og fortsætte med at vise produktpromoveringen i kassearealet, der vender mod kundesiden. Gennem ventetiden på kundens betaling skal du fortsætte med at uddybe kundens reklamemateriale til supermarkedet. indtryk.

Gennem et stort antal kunders faktiske brug introducerede Yusong et digitalt medieudgivelsessystem til indkøbscentre i henhold til supermarkedernes karakteristika og opsatte skærme på egnede steder i indkøbscentret, såsom elevatorer, specifikke hylder, kassetællere osv. Ledere kan indsende oplysninger om genstande, der skal reklameres for skærme på forskellige områder, f.eks. Til elevatorskærmen, visningen af fødevareområdet og displayet til hvidevarer.

For det tredje har systemet funktioner:

1. Da supermarkederne er meget forskellige, er det påkrævet at være i stand til at fjernstyre hver spiller og multimedieudgivelsesserver på en autoriseret pc i supermarkedet.

2. Medieafspillernetværkene i hvert forretningssted er forbundet med et bredt netværk, og systemet er påkrævet for at understøtte WAN-drift og -styring.

3. Kræv support til live-tv-udsendelsesfunktioner, såsom vigtige koncerter i live-transmission, nyhedsudsendelser og live-konferencer.

4. Kræv support til forskellige videofiler.

5, sluk-funktion, når filen transmitteres, hvis der er en netværksafbrydelse eller strømafbrydelse i midten, når strømforsyningen er normal eller netværket gendannes, er det nødvendigt automatisk at downloade den fil, der ikke er blevet sendes sidste gang.

6, støtte til midlertidig indsættelse af opgaven

7, understøttelse af fjernafspiller afspilning, genstart, ursynkronisering, lydstyrkekontrol og andre funktioner.

8. Softwarekravene er B / S-arkitektur, og alle afspilningsopgavens planlægning, distribution og afspilningsenhedsadministrationsoperationer kan udføres gennem browseren.

9. Anmodning om at spille information på Internettet.

10. Terminalafspilleren kræver stabilitet og pålidelighed i industriel kvalitet.