65/70/75 tommer Floor Stand Display

- May 10, 2019-

65/70/75 tommer gulvstandsskærm

Annoncemaskine, online reklamemaskine, high-definition reklamemaskine, LCD-reklamemaskine

Med udviklingen af det indenlandske kommercielle og forbrugermiljø vokser efterspørgslen efter reklame også. Digitale, netværksmæssige og informerede multimedie-reklamemaskiner er også blevet et højdepunkt på markedet for reklamemedier. På det indenlandske marked for digital skiltning er netværksstørrelse og applikationsinteraktion udviklingsretningen. Samtidig med den hurtige udvikling af netværksprodukter ekspanderer markedet for LCD-annonceringsmaskiner hurtigt, og udviklingshastigheden er ikke meget langsommere end for netværksprodukter. Lad os undersøge udviklingen i LCD-reklamemaskinen i 2013:

Undersøgelsen mener, at selv om det indenlandske marked for digital skiltning startede sent, er den tidlige markedsudvikling langsom, så dets markedsudbrudstid og udviklingsperioden for produktnetværk er meget sammenfaldende. Dette førte også til, at der opstod en alvorlig ledig stilling i den tidlige markedsudvidelse af selvstændige produkter på det indenlandske marked for digital skiltning. For det internationale marked er den enkeltstående fase og netværksfasen to forskellige udviklingsniveauer. På hjemmemarkedet er der i øjeblikket to udviklinger, hvor de to produkter går hånd i hånd.

På den anden side er dannelsen af et fuldstændigt markedsorienteret erhvervsklima på hjemmemarkedet meget længere end i udviklede lande i Vesten. Fasen af markedskonkurrence er også markant senere end i de vestlige lande. Dette har bestemt, at LCD-reklamemaskiner har mere spredte økonomiske organisationer i det hjemlige samfund: afdelinger som stormagasiner, tjenester, restauranter, produktion og andre felter. Eksistensen af et stort antal små og spredte sociale produktions- og serviceenheder har bestemt, at et stort antal uafhængige reklameprodukter stadig har et stort marked.

Derfor, uanset hvilke kunder, der efterspørger high-end-efterspørgslen på de uafhængige LCD-reklameprodukter, eller de lave-end-kunder, er prisen på de digitale reklamemaskiner til LCD-annoncering i øjeblikket på et højt niveau. Blandt dem er den afgørende rolle prisen på selve displayenheden og omkostningerne ved forskellige differentierede designs. Yderligere reduktion af salgsprisen for den uafhængige reklamemaskine med digital skiltning i fremtiden vil være nøglen til produktets hurtige popularitet. Derfor vil LCD-annonceringsmaskinen i fremtiden være marked for digital skiltning et fantastisk show.


55 tommer lodret lodret skærm

 


55 tommer lodret lodret skærm

Picfile

Produkt beskrivelse

specifikationer


Beskrivelse

-----------------------------------------

Produktpositionering: LCD-reklamemaskine i fuld højde

Produktnavn: 55 吋 lodret LCD-reklamemaskinefunktion

-----------------------------------------

Skærmstørrelse: 55 tommer

Understøttet format: 1080P (Full HD)

Opbevaringsmedie: CF-kort, SD-kort

Strukturstil: lodret lodret skærm

Opløsning: 1080X1920

Baggrundslys type: LEDFunktioner

-----------------------------------------

Support U disk kopieringstilstand, brugere kan ændre programmer når som helst og hvor som helst

Understøtt 5 grupper af tidsskifttilstand

Understøtter sluk hukommelsestilstand, permanent hukommelse, tænd direkte afspilning

Audio- og videosynkronisering, du kan tilføje MP3-format baggrundsmusik, når du spiller billeder

Optag udsendelsesprogrammet, og generer automatisk en afspilningslog

Understøtt streaming af undertekster under skærmen

Understøtt automatisk annonce med hængende hjørneikon

Liste play-funktionTilpasset strategi

-----------------------------------------

Funktionstilpasning: kan

Softwaretilpasning: startskærm

Tilpasset udseende: dåse