65 tommer gulvstativ LCD-berøringsskærms-reklamevisning

- Nov 07, 2018-

Annoncemaskinen har brug for understøttelse af det netværksbaserede multimedieafspilningssystem. Det netværksbaserede multimedieafspilningssystem med netværk bruger det intelligente styringsmodul på spillersiden til at realisere fjernstyring og kontrol af afspilleren og implementerer komplette netværksprotokol og fjernstyrings- og kontrolfunktioner på serversiden. Det kan realisere fleksibel styring af fjernterminaler, multimedieafspilningskvalitet er ikke begrænset af båndbredde, kanaler er ikke begrænset af servere, og der kan være flere kanaler, og endda hver terminal har uafhængige kanaler. Serverarkitekturen vedtager et generelt streamingtjenestesystem til implementering af innovativ distribueret domænestyringsteknologi og belastningsbalanceringsteknologi, og antallet af terminaler er ikke begrænset. Det kan styre hundreder eller tusinder af spillere centralt og ensartet eller hierarkisk styre distribueret styring.


Annoncemaskinen kan bruges til information / reklame for bygningen, bygningen og kontoret LAN. Gennem routere, optiske kabler, storbyregionet, PSTN osv. Kan systemet endda distribueres over hele verden for at opnå super informationsdistribution gennem brednetværket (Internet). Annoncemaskinens netværkssystem er sammensat af følgende enheder: 1. Multimedieinformationsmaskine 2, konsolcomputer 3, server 4, netværksudstyr og kabel. Som terminal for multimedieinformationsdistributionssystemet er multimedieinformationsmaskinen en integreret dedikeret indbygget computer.


Funktioner: kraftfulde funktioner til behandling af multimedieoplysninger, herunder: → realtidsvideo, lydafkodning → realtidsvideo, lydafspilning → kompatibel med en række forskellige billeder, animation, lydformat med Ethernet-interface, understøtter centraliseret kontrol over TCP / IP-netværk .