65 tommer Supermarked Gulv Display Stand

- Apr 01, 2019-

65 tommer supermarked gulv display stativ:

46 inchad03kelly

Kampagnen på reklamemaskinen er en-til-en, rationel, forbrugerledet, ikke-obligatorisk, trin for trin og er en billig og humaniseret forfremmelse, hvor man undgår indblanding i sælgers stærke salg og giver information gennem Etablere langsigtede forhold til forbrugerne. Brugen af det er dybt elsket af virksomheder og forbrugere, hvilket gør det til at have et meget bredt udviklingsperspektiv i reklamebranchen. Hvad er så kendetegnene ved reklamemaskinen ud over egenskaberne ved lave omkostninger og humanisering?


1, økonomi:


Annoncering af flydende krystalreklamemaskine kan erstatte foldere, aviser og tv-reklamer, og en part kan reducere udgifter til trykning, postforsendelse og omkostninger til tv-reklame. På den anden side kan CF-kortet og SD-kortet omskrives mange gange for at reducere tabene forårsaget af flere udvekslinger.


2, teknisk:


Annoncemaskinen er baseret på det højteknologiske udstyr som mediefirmaet. Implementering af salg skal have en vis teknisk support, ændre det traditionelle koncept, forbedre medievirksomhedens og kundernes behov og har brug for at betjene reklamemaskine, computerteknologi, videoredigering, billedbehandling osv. Sammensatte talenter kan have den konkurrencefordel det fremtidige marked.


3, tidsdomæne:


Det endelige mål med reklamemaskinen er at besætte markedsandelen for reklamer. Da reklamemaskinen kan sprede reklamen ud over tidsbegrænsninger og pladsbegrænsninger, kan reklamen spredes ud over tids- og pladsbegrænsninger, og mediefirmaet vil udsende reklamer i mere tid, mens reklamemaskinen 24 pr. Dag. Timerne er på vagt når som helst og hvor som helst. I henhold til kravene fra mange mediefirmaer har den generelle reklamemaskine en on / off tid til at spille annoncer, hvilket effektivt spreder annoncernes effektivitet. Den udendørs LCD-reklamemaskine, der er produceret af Shenzhen Xunbao Jueneng Technology Co., Ltd., kan bruges til udendørs visning hele dagen; 7 * 24 timer hele dagen normal drift!


4, medier:


Netværkets reklamemaskine er designet til at sprede en række medieoplysninger. Oplysninger som ord, lyde, billeder osv. Gør den uvidende og forvirrende reklame mere levende og humaniseret. Og kan give fuld spil til medievirksomhedernes kreativitet og initiativ.


5, avanceret:


Annoncemaskinen er fri for den traditionelle reklametilstand, såsom traditionelle foldere, aviser osv., Og reklamemaskinen er miljøvenlig, energibesparende og mangesidet til at give en række kommunikationer, som let accepteres af størstedelen af gruppen.


6, høj effektivitet:


Annoncemaskinen kan gemme en stor mængde information, kan overføre informationskvalitet og nøjagtighed langt mere end andre medier og kan opdatere information eller justere i tid i henhold til markedets efterspørgsel, så rettidig og effektivt imødekomme kundernes behov.


Nu er der reklamemaskiner i busser, busser, taxaer, hoteller, restauranter, banker, skoler, indkøbscentre, busstationer, jernbanestationer, metrostationer, metro, højhastighedstog, hospitaler, specialforretninger, salgscentre, udstillingshaller. Offentlige områder som stadioner, museer osv. Er overalt og tilføjer en farve til folks liv.