Fordele ved LCD Advertising Display

- Dec 06, 2017-

Reklame display er en af de mest populære annoncer hidtil. Den kan bruges både udendørs og indendørs, såvel som på store offentlige steder som undergrundsbaner, busstoppesteder eller overfyldte forbrugergrupper som supermarkeder og indkøbscentre. Så hvorfor reklame så populært hos de fleste virksomheder som det?


1, prisen er forholdsvis lav: reklame visning i forhold til prisen på medierne er relativt lav, så det er nemt at acceptere mange virksomhedsejere.

2, målgruppen præcis: Elektronisk reklamedisplay til publikums kommende købsadfærd.

3, en ny form for reklame: elektronisk reklame display er den mest fashionable i indkøbscenter formularen.

4, hvilket eliminerer behovet for at ændre prisen: Sammenlignet med tidligere former for reklame, herunder tryksager, ændre indholdet, er der omkostninger, effektivt med tv-annoncerne kan være i overensstemmelse med indholdet af tv-annoncerne, salgsterminalerne i dette vigtig del, fortsæt med at minde forbrugerne om at købe.

5, en længere periode med reklame: Elektronisk reklame display kan udføres i lang tid, 365 dage om året for reklame, og uden menneskelig vedligeholdelse, lave omkostninger, publikum er meget bred, omkostningseffektiv.

6, opdateret og bekvemt: Elektronisk annonceringsdisplay kan fjernstyre automatisk opdatering af online-synkronisering med flere annoncer.


I de seneste år er reklamebranchen vokset, da digital signageindustrien fortsætter med at modnes. Elektroniske reklamedisplays er blevet et vigtigt informationsmedium til kommercielle bygninger, skoler, hospitaler og offentlige transportbrancher. I dag, som medierne er i stigende grad diversificeret, har den elektroniske reklamedisplay brudt igennem den enkelte type billboard. Med sine klare billeder, levende billeder og levende billeder har den elektroniske reklamedisplay stået stærkt som hovedrolle.

www.konha.en.alibaba.com / www.konha-tech.com