Analyser fælles LCD-parametre

- Dec 06, 2017-

65''.jpg

Uanset om CRT-skærme eller LCD-skærme er, vil der være en række tekniske parametre, der afspejler deres faktiske ydeevne.

Fordi LCD'et har forskellige egenskaber fra CRT, vil forståelse af de tekniske parametre på LCD-skærmen hjælpe os med valg af skærm. Nogle vigtige tekniske indikatorer beskrives nedenfor for at hjælpe læseren til at forstå og forstå LCD-skærmen lettere. Resultaterne af evalueringen.


1. Beslutning


LCD opnås gennem LCD-displayet med flydende krystal, men på grund af antallet af flydende krystalpixelpunkter og positionen er fastgjort, så kun flydende krystal i standardopløsningen for at opnå den bedste visning og ved ikke-standardopløsning beregnes af LCD'en intern IC-interpolationsalgoritme, så skærmen bliver sløret, men den faktiske opløsning af LCD-skærmen ifølge LCD-panelstørrelsen, 15-tommers reel opløsning på 1024 × 768, 17 tommer 1280 × 1024. Alle i købet skal forsøge Maskinen ved standardopløsningen.


2. Svarstid


Reaktionstid er en vigtig indikator for LCD-skærmen, som refererer til hastigheden af ​​hvert pixelrespons på indgangssignalet, pixel fra mørkt til lys eller mørkt til lyshastighed, enheden er millisekunder (ms), svaretiden er mindre Jo bedre, hvis reaktionstiden er for lang, vil der være en mere alvorlig "udsmykning", når der vises bevægelsesbilleder (især når du ser dvd'er, spiller spil). I øjeblikket er det meste af LCD-skærmens responshastighed omkring 25 ms, som f.eks. BenQ, Samsung og nogle andre avancerede produkter til 16 ms responshastighed eller endda nu vises 12 ms LCD.


3. synsvinkel


Visningsvinkel er også en meget vigtig parameter for LCD-skærmen. Det refererer til det synspunkt, hvor brugeren tydeligt kan se alt på skærmen fra forskellige retninger. På grund af LCD-skærmen giver lyskilden, efter at brydningen og refleksionen af ​​udgangen har været en bestemt retning. Ud over dette område vil der være et farveforvrængningsfænomen, med andre ord: Du sidder foran LCD'et foran begge venstre og højre 70 grader kan tydelig se billedet, så den horisontale synsvinkel på 140 grader, den lodrette synsvinkel er den samme måde. LCD-skærme, der for øjeblikket er på markedet for synsvinklen, er symmetriske, men ikke nødvendigvis symmetriske op og ned, ofte op og ned vinkel er mindre end venstre og højre vinkel. Men med den løbende forbedring af LCD-teknologien har LCD-skærme i dag en synsvinkel på 160 grader. Ifølge denne udviklingstrin vil denne indikator miste sin betydning.


4. Lysstyrke, kontrast


Lysstyrken måles i enheder af cd / m2 (cd / m2), som normalt angives i LCD-specifikationerne, og lysstyrken er den maksimale lysstyrke, som en baggrundslyskilde kan producere. Generelle LCD-skærme har en lysstyrke på 200cd / m2, højere end over 300cd / m2. Jo højere lysstyrke, jo mere udbredt miljøet. På nuværende tidspunkt er der to måder at forbedre lysstyrken på, den ene er at øge LCD-panelets lysgennemstrømning; den anden er at øge lysstyrken af ​​baggrundslyset, det vil sige at øge antallet af lamper. Det skal bemærkes her er, at lysere produkter muligvis ikke nødvendigvis er et bedre produkt, lysstyrken er ensartet er nøglen, som ikke findes i produktspecifikationen. Ensartet lysstyrke og lyskilde og spejl

Nummeret og konfigurationen er nært beslægtede, langt væk fra lyskilden, dets lysstyrke skal være mørkere. Kontrasten henviser til den rene hvide skærmens lysstyrke og det svarte forhold mellem lysstyrken, jo højere kontrasten er billedklareren. Men når kontrasten når et bestemt niveau, farven på rene problemer. Kontrast på de fleste LCD-skærme er generelt omkring 250: 1, bedre at nå 300: 1 eller højere.

Kun lysstyrke og kontrast med bare rigtige, for at kunne give smukke billedkvalitet. Generelt har LCD-skærme med bedre kvalitet smarte justeringsfunktioner, som automatisk justerer billedet for optimal lysstyrke og kontrast.


5. Signalindgang interface


Test LCD-skærme bruges generelt til to slags signalindgang: 15-polet analog D-sub-analog VGA (15 pin D-sub) og DVI-indgangsgrænseflade. Vi ved, at LCD-skærme er digitale. For at kunne passe til de almindelige grafikkort med analoge grænseflader, giver de fleste LCD-skærme en analog grænseflade og konverterer derefter de analoge signaler fra grafikkortet til digitale signaler i displayet. Som signalet i forbindelse med digital-analog konvertering vil der være noget tab af information, og dermed vise billed skrifttyper kan være fuzzy, jitter, farve cast og andre fænomener forekomme; brugen af ​​digitale signaler til at overføre det fuldstændige mangel på disse mangler. Derfor er prisen i nogle avancerede LCD-skærme for at give en 15-pins D-sub- og DVI-dual-grænseflade, og nu har en DVI- og VGA-grænsefladegrafik, faldet meget, de foreslåede betingelser giver den bedste venner DVI-grænseflade. Virksomheden er placeret i:


6. Anden parameter

Det skal bemærkes her er LCD pixel pixel problem, dette problem er vanskeligere at undgå, hver pixel på LCD displayet svarer til tre tynde film transistorer med en standardopløsning på 1024 × 768, hvor LCD-panelet vil have 2,36 millioner transistorer for at sikre, at en sådan enorm transistorproduktion er intakt, er en meget vanskelig ting. Generelt vil A-niveau LCD-panelets højdepunkter være begrænset til mindre end 3, på tidspunktet for valgfri proces. Foreslå at du omhyggeligt identificerer tidspunktet for køb.

www.konha.en.alibaba.com / www.konha-tech.com