LED-Display, bil/Bus

- Jun 20, 2018-

1. definition

Bil/Bus LED-skærm er installeret i bilen, ved hjælp af en dedikeret strømforsyning, kontrolkort, cell bestyrelsen fremstillingsvirksomhed gennem dot matrix displaytekst, billeder, animation, video-udstyr. Det er et sæt af LED bil displaysystem uafhængigt af den hurtige udvikling af LED display. Sammenlignet med almindelige døren skærm og fast ikke-bevægelige LED display, er det stabilt, anti-indblanding og Vibrationsdæmpende. Støv og andre krav er højere. Det er normalt en flydende crystal display, læsbar SD-kort, USB- og Bluetooth-funktioner.


2. funktion

Industrielle to processorer chip LED kontrolsystem;

Høj energieffektivitet omskiftet strømforsyning;

9 ~ 36V normale tryk arbejde;

Selve skærmen er udstyret med ACC fysisk kontrol, og det styrer skifte skærmen i fire etaper, således at fordelene ved annoncering kan anvendes korrekt;

Unikke fire slags reklame omsætning, nøjagtig kontrol over afspilningstid til anden;

Fast-fase afspilning understøtter op til 24 segmenter af tilpasning;

GPS, LED-skærm kommunikation svigt selvtest funktion;

Snesevis af afspilning effekter, ti bevægelse hastighed justering;

Støtte bitmap billede afspilning.


3 særlige kendetegn

Indhold:Skærmen gemmer en stor mængde information og kan bruges til at appellere daglig omtale, nyheder, politikker og forordninger, offentlig information (meteorologiske oplysninger, kalendertid), city kultur og transport information af offentligheden gennem elektroniske skærme. Dens offentlige velfærd er særligt fremtrædende. Regeringen fremmer vinduet af urbane civilisation.


Karakteristika: Som medie udgivelse værktøj, busser og taxier har LED reklame viser karakteristika af stærk mobilitet, bred distribution, høj effektiv ankomst sats, og uden begrænsning af tid og rum i forhold til traditionelle reklamemedier; unik reklame effekt og lave reklame pris vil tiltrække sig opmærksomhed fra flere virksomheder. Disse egenskaber har fastslået, at den reklame platform baseret på busser og taxier vil flette ud de største medier netværk i byen.


Fordele:Virksomhederne bruge bus og taxa-platforme til at reklamere, og afhængige af offentlig transport og udlejning har mobilitet ikke tilgængelige i radio, tv, aviser og magasiner og tvinge forbipasserende, passagerer og trafik deltagerne til at se indholdet af reklamer; Højden af on-board reklamer er i overensstemmelse med folkets sigtelinjer, som kan sprede indholdet af reklamer for offentligheden på nært hold, opnår den største visuelle mulighed og den højeste ankomst. Virksomheder kan etablere mærkeimage gennem sådan en platform, påvirke forbrugernes købsbeslutning, og opnå formålet med reklame gennem løbende oplysninger prompter. Dens god reklame og kommunikation resultater kan ikke kun virksomheder og deres produkter til at bevare mærkeimage på markedet i lang tid, øge deres popularitet, men også samarbejder med dem til strategiske forfremmelse eller årstidens produkt fremme aktiviteter.


Effekt:Reklame indeholder enorme markedets efterspørgsel og potentiale. Med sine forskellige ressource fordele, det vil helt sikkert give de mest værdifulde reklame ressourcer til mange medier og virksomheder i byen, og det bliver den mest effektive måde for produkt og service reklame. Vi mener, at den unikke køretøj LED reklame form vil blive et stort højdepunkt i nye reklame luftfartsselskaber.