Detaljer om LCD-gulv Digital Display

- Oct 17, 2018-

Annoncemaskinen er en ny generation af intelligente enheder, der bruger standard flydende krystalskærme, LCD-tv'er og informationsdisplay og videoannoncer gennem netværk og multimediesystemstyring. Annoncemaskinen indser hovedsageligt bygning / udendørs LCD-reklame: henviser til kommerciel terminal-annonceringssystem i form af LCD-skærm eller LCD-skærm i kommercielle bygninger, supermarkeder, campus osv. For at udsende tv-reklamer og andre programmer som ydeevne.Det inkluderer hovedsageligt 8 hovedkanaler: kommercielle bygninger, supermarkeder, luftfartsterminaler, hospital apoteker, udendørs stor LCD, busudlejning, skolecampus, togstation og andre kanaler.


Kommerciel bygning LCD: I den urbane kontorbygning er LCD-skærmen reklameterminal-annonceringssystem installeret i lejlighedsbygningen generelt installeret i elevatoren. Dette forskningsområde inkluderer gade-LCD-netværket, men inkluderer ikke golfbaner, biografer og andre kanaler.


Bussudlejning mobil-tv LCD: henviser til LCD-skærmen kommerciel terminal reklameanlæg, der er installeret på offentlig transport, leje, privat bil og andre køretøjer.


Udendørs stor LCD-skærm: Forkortelse for LightEmittingDiode. LCD-displayet er opdelt i en grafisk skærm og et videodisplay, som begge er sammensat af LCD-matrixblokke. Det udendørs store LCD-display henviser hovedsageligt til et stort kommercielt terminal-annoncesystem, der bruges i kommercielle centre og ophængt i bygninger, der generelt dækker et areal på mere end 100 kvadratmeter.


Andre LCD-terminalmarkeder: henviser til ikke-mainstream-kanaler såsom cafeer, KTV, community, restauranter og metroer.