Floor Stand Lcd Berøringsskærm Annoncering Display

- Mar 25, 2019-

65,70,75 tommer gulvstativ lcd-berøringsskærms reklamevisning


Definition:

På grund af dets førende teknologiske fordele er online-annonceringsmaskiner blevet foretrukket på reklamemarkedet i områder med høj indkomst, såsom hoteller, supermarkeder og bygninger. Den anvendte netværksenhed giver brugerne mulighed for at implementere centraliseret kontrol, planlagt styring og transmission af multimediaindhold via Ethernet. På steder, hvor ledningsinfrastrukturen ikke opfylder netværksforbindelse, kan du vælge at bruge WLAN-funktionen. Når du integrerer tv-funktioner i din reklameapp, kan du også vælge at bruge en tv-tuner, og HDMI kan give en high-definition lyd- og videooplevelse til annoncører. Hot-swappable SD-kort med multi-funktion og CF-kortstik giver stor bekvemmelighed ved frigivelse af dynamisk reklameinformation, hvilket maksimerer fleksibiliteten til digitale reklameprogrammer.Funktioner:

1. Support netværksopdateringsprogrammer (video, billeder, tekst) og download til afspilningsboksen til lokal opbevaring.


2, understøtter automatisk switch maskine, kan du indstille arbejdsdagen.


3. Understøt skærmterminalen til visning i henhold til skabelonen og afspil videoprogrammer, billedprogrammer og tekster uafhængigt på samme tid.


4, kan bruge fjernbetjeningen eller gennem netværket til at kopiere de filer, der er gemt i boksen, slette og andre handlinger.


5, kan bruge fjernbetjeningen eller gennem netværket til boksen IP-adresse, arbejdstid, arbejdsdagsindstillinger.


6. Support afspilningsterminal og server til tidssynkronisering.


7, understøttelse af afspilning af high-definition-programmer, understøtter også H.264-format.


8, perfekt spillerområde klassificering, branche klassificering, ejer klassificering styring.


9. Understøtt afspilningsboksen til at afspille krypterede programmer, forhindre, at reaktionsgul og andre programmer bliver ulovligt kopieret til afspilningsboksen, og kun de programmer, der transmitteres via vores styringssystem, vil blive spillet.


10. Perfekt baggrundsstyringssystem, som kan give styring til brugeroperationer, beskytte kontraktstyring, materialestatistik, loganalyse osv. Og give analyse af kolonnediagrammer og cirkeldiagrammer.