Floor Stand Lcd Touch Screen Advertising Nyheder

- Nov 01, 2018-

Annoncering er et middel til reklame, der offentligt og bredt kommunikerer information til offentligheden gennem visse former for medier til et specifikt behov. Annoncering har bred og smal betydning. Generaliseret reklame inkluderer ikke-økonomisk reklame og økonomisk reklame. Ikke-økonomisk reklame henviser til reklame, der ikke er med profit, også kendt som effektreklame, såsom forskellige meddelelser, meddelelser, erklæringer osv. Fra statslige administrationsafdelinger, sociale institutioner og endda enkeltpersoner. Hovedformålet er at fremme; reklame med snævert køn henviser kun til økonomisk reklame, og kommerciel reklame henviser til reklame med henblik på fortjeneste, som normalt er et vigtigt kommunikationsmiddel mellem producenter, operatører og forbrugere, eller en vigtig form for virksomheder at besætte markedet og reklamere for produkter og give arbejdskraft. Hovedformålet er at udvide de økonomiske fordele.


Det er ubestrideligt, at reklamemaskineindustrien er kommet i et lavvande af hård konkurrence. På den ene side er det forbundet med små forarbejdningsfabrikker fra nogle andre industrier og den irreversible prisnedgangstendens og den globale økonomiske uro. På den anden side har indenlandske nationale virksomheder endnu ikke bevist retningen for produktopgraderinger, og det uendelige koncept har gjort markedet mere kaotisk. I industriens ændringer har mønsteret for reklamebranchen gennemgået mange store ændringer. Den lave nøgle Jinyuan-virksomhed er allerede dukket op på scenen og stod i lyset.


På nuværende tidspunkt er markedskoncentrationen i Kinas reklamemaskineindustri relativt lav. Selv om antallet af produktionsvirksomheder er stort, er markedsandelen for indenlandske reklamemaskinefirmaer lav på grund af den lille produktionsskala og den lave brandkendskab hos de fleste virksomheder. Ifølge statistikker er markedsandelen for de ti største virksomheder i reklamemaskinen ca. 25,8%, hvilket er 3,5 procentpoint højere end i 2011. Det forventes, at med den kontinuerlige integration af markedet for reklamemaskiner i de næste par år , vil nogle små og dårligt drevne virksomheder blive elimineret af markedskonkurrencen, og markedskoncentrationen i reklamemaskineindustrien vil opretholde en voksende tendens.


LED-reklamemaskine er en hjælpemodel til forbrug af banebrydende dynamiske reklameoplysningsmedier. Lyskilden inden i sfæren er en storhøj lysstyrke storvinkels LED (lysemitterende diode) matrix. Den indbyggede mikrocomputer-chip behandler de grafiske oplysninger, der er redigeret af pc'en og er gemt i hukommelsen, og tænder og slukker kontinuerligt det specifikke LED-punkt på en meget præcis timing og roterer samtidig med en høj hastighed under kørsel af DC-børsteløs motor, i det menneskelige øje. Under virkningen af vedholdenheden af syn, vises grafikken, som brugeren ønsker, magisk og flyder i det 360-tommer visuelle rum inde i sfæren. I ædelstenens perle-lignende sfære giver de dynamiske billeder af glansens glans folk en ny visuel oplevelse.


I dag i LED-tiden er folk i informationstrenden for reklame hver dag, men det meste af reklameinformationen er blændende, og effekten er begrænset. LED-seriens reklamemaskiner, der er udviklet af virksomheden, såsom magiske bolde, magiske fans, nedgravede lys, spotlights osv., Kan løse dette problem. Med unikke displaymetoder, stadigt skiftende tekst- og animationsdesign, kan det effektivt tiltrække forbrugernes opmærksomhed og gøre reklameinformation. Dybt ind i folks hjerter.