Hvordan kan vi nemt løse problemet med LCD Advertising Display?

- Oct 27, 2017-

1. Når LCD skifte drift, vises skærmen indblanding Diverse, er indeværende normal?


Denne situation er forårsaget af signal interferens forårsaget af kortet, er et normalt fænomen. Dette problem kan løses ved at automatisk eller manuelt justere fasen.


2. i LCD-skærmen på tommelfinger-størrelse af de mørke pletter, hvordan skal komme på?


Du afspejle denne situation skyldes i vid udstrækning ydre pres forårsaget af pressen. I den ydre kraft af undertrykkelsen af det flydende krystal panel i polarisator bliver deforme, polarisator karakter af aluminiumsfolie, ifølge konkave vil ikke hoppe efter deres egne, som forårsagede LCD-panelet i den reflekterende, når der er en forskel, der vil være du ser grå del, denne del er meget let at finde under en hvid skærm, generelt fylder mere end ti kvadrat millimeter, dvs tommelfinger-størrelse, som ikke vil berøre livet i LCD-feltet i den fremtidige anvendelse af mere opmærksomhed , ikke hånd for at trykke på LCD-skærmen.


3. kan LCD arbejde kontinuerligt i lang tid?


LCD kører i lang tid ikke er noget problem. Faktisk, sammenlignet med almindelig CRT-skærme, LCD varme lille, lavt strømforbrug, mere egnet til lange løb. Men fra vedligeholdelse synspunkt, eller bør give LCD "pusterum" tid, efter at alle, LCD er en mere delikat produkt, der er ikke noget problem som CRT-skærm så let at løse.


42-2.jpg


4. Hvordan rengør jeg LCD-skærmen?


Rengøre LCD-skærmen så vidt muligt ikke at bruge fugt for tung fugtig klud, for ikke for at have vand ind i skærmen og føre til intern kortslutning, såsom LCD fiasko opstår; anbefaler brug af briller klud, linse papir og andre bløde objekter på LCD-skærmen til at tørre, så der kan være undgået vand ind i kraterets LCD, og vil ikke ridse LCD-skærmen.


5. kan individuelle brugere afmontere LCD-skærmen på deres eget?


Nej. Fordi selv hvis LCD-skærmen er slukket i lang tid, dens interne baggrundsbelysning komponenter i CFL converter er stadig muligt med omkring 1000 v højtryk, kan denne højtryk føre til alvorlig personskade. Så ikke adskille LCD, for ikke at støde på højtryk. Og uden tilladelse fra forhandleren til at afvikle LCD vil miste garanti magt.


6. reklame display plug i kraft reagerer ikke hvordan man gør?


Fjerne visningen reklame, fjerne nøglen til bagcoveret af reklame display, Åbn bagcoveret af reklame-display, Kontroller, om reklame display dedikeret strømforsyning er fyldt med energi, uanset om materialet er slukket eller løs, og om indikatoren er lyse der er elektricitet, tjekke pass ombord dekoder på om der er elektricitet, og kontroller derefter den reklame display driver board om der er elektricitet, tjek om højspænding bar magt, tjek den højttaler ringen, check LCD skærm er drevet, nogen er ikke magt, betyder det, at den reklame display hvor den brudt, og derefter det vil umiddelbart erstatte reklame display tilbehør, den største muligheden for skader til strømforsyningen, det er kaldet producenter udtrykkelig reklame vise dedikeret magt over.