Hvordan løser vi fælles problemer med LCD Advertising Display?

- Oct 19, 2017-

32''-5.jpg

1. reklame vises ingen lyd hvordan at reparere det?

A: fjerne visningen reklame, Åbn bagcoveret skruer, Åbn bagcoveret, med et multimeter til at drive power forstærker bestyrelsen er drevet og normal, og derefter kontrollere højttalerkablet er normal, hvis den reklame driver board forstærker er ikke normal, derefter til erstatte driver board, hvis taleren ikke er normalt at erstatte højttaler, generel reklame display, højttaler ud af kablet er den mest let at falde ned, hvis faldet ud, så brug det til svejsning, hvis højttaler støjen, der er , reklame display driver board skader, til straks at ombytte driver board, de ovenfor tilbehør kan findes i de reklame display fabrikanter express.


2. skærmen er sorte og vises "signal ud over synkroniseringsområdet" eller "Ud af RINGEDE", hvorfor er det?

A: når computeren sender signal ud over interval for visning af displayet, registrerer skærmen at unormale signalet stopper i orden. Brugeren kan slukke skærm; derefter åbne, og derefter re-indstille computerens output frekvens.


3. skærmbilledet intet program, bedømmelseskomite lys blinker, hvordan man skal håndtere?

A: Kontroller visningen reklame og computerens signal linje forbindelse er solid, og check signal linje connector pin er brudt, bøjning.


4. Hvordan til at rense reklame display shell?

A: du kan bruge bomuldsklud farves med vand til at tørre, brug ikke et rengøringsmiddel, hvilket vil gøre skallen ud af fabrikken når den enestående glans.


5. opløsningen på skærmen kan ikke opfylder standarden.

Sv.: i de fleste tilfælde er brugen af problemet, skal du først kontrollere grafikkort og skærm driveren er installeret, og derefter kontrollere instruktioner efter brug af grafikkort og skærme kan opnå den ønskede ydeevne. Hvis alt er normalt, det er skærm fejl, kan kun kontakt servicecenteret til at løse.


6. i parameteren LCD skærmen vises indblanding Diverse, er dette normalt fænomen?

A: denne situation er forårsaget af signal interferens forårsaget af kortet, er et normalt fænomen. Det kan løses ved at automatisk eller manuelt justere fasen.