Sådan testes det døde lys af LCD-skærmen

- May 19, 2017-

Hvordan man tester LCD-skærmens døde lys, vil denne artikel blive introduceret til indholdets fokus: Den virtuelle svejsning af de døde lyser to bly svejsning på en metalstrimmel med en tykkere svovlsyre nedsænkning, således at væske krystal splejsning Eksternt kolloid opløst, kolloidet alle opløst efter fjernelse under forstørrelsesglasset eller mikroskopet for at observere svejsebetingelserne for hvert loddeskar, kan du finde en svejsning eller to svejseproblemer, er guldkuglehjulet, at parameterindstillingen ikke er korrekt Eller andre grunde for at forbedre metoden og processen for at forhindre fænomenet virtuel svejsning igen

Lyser ikke LCD-splejselampen med en lighter til opvarmning af LCD-splejsningskablet til 200-300 Shan. Fjern lighteren med 3 kv knapbatteri i henhold til den positive, negative forbindelse LCD-splejsning, hvis LCD-splejselyset på dette tidspunkt kan Tændes, men med blytemperaturen for at reducere LCD-splejsningslyset fra lyset ind i lyset, viser det sig, at LCD-splejselampen er virtuel svejsning. Opvarmning kan lyde Årsagen er brugen af metal ekspansion og sammentrækning af princippet om væskekrystal splejsning bly, når opvarmning forlængelse og indre loddet punkt, på dette tidspunkt strømforsyningen, LCD splitsning kan være normal glød, med temperaturfald LCD Splejsningsledning krympes tilbage til normal temperatur og interne loddemekanismer Afbryd, LCD-splejsningslampen lyser ikke, denne metode til gentagen prøve er effektiv.

Mosaic skærm

Men ved brug af LCD-splejsning vægprodukter brugere vil også støde på fænomenet døde lys, dette er LCD-splejsning produkter, der anvendes efter en periode, der er døde lys fænomen, døde lys har to grunde, open-circuit dead Lyset er dårlig svejsekvalitet eller kvaliteten af stentplating, LCD-splejsning af chip-lækage. Aktuel forøgelse vil også medføre, at LCD-splejsningslyset lyser. Nu er mange LCD-splejsningsprodukter for at reducere omkostningerne uden antistatisk beskyttelse, det er let at virke som induceret elektrostatisk skade på chipfænomenet. I den regnfulde dag torden er det let at se strømforsyningsledning induktion Højspændingselektrostatisk såvel som strømforsyningsledningen superposition peak puls, vil få LCD-splejsningsprodukterne til at lide forskellige grader af skader.