Nøglepunkter til opmærksomhed før installation af LCD-skæringsskærm

- May 19, 2017-

Installationen af ​​LCD-splejsningsskærmen er højere end den almindelige LCD-skærm. De vigtigste punkter, der skal undersøges i installationsprofasen, er:

Ud over projekternes opførelse personligt at undersøge stedet personligt, men også nødt til at kommunikere med kunderne i detaljer og gøre et godt arbejde overordnet projektplanlægning, fordi disse i vid udstrækning bestemmer projektets længde, Omkostningskontrollen og den endelige effekt af præsentationen, så skal være særlig opmærksom.

1, først og fremmest, installation af udstyr jorden til at være flad.

Fordi hele det store LCD-skærmsystem er meget stort, især bagprojektionsstikket, bestemmer dets teknologi, at dets kasse er meget stor og meget tung, så hvis installationen af ​​udstyrsgulv er keramiske fliser for først at bekræfte, om den kan modstå Sådan vægt er det andet udstyr bedst fastgjort i det anti-statiske gulv under jorden for at sikre, at jorden er langsigtet deformation.

2, efterfulgt af ledninger

LCD-ledninger med storskærmssplitningssystemer, for at adskille strømkablet fra signallinjen for at undgå unødvendig interferens af signalet, i tillæg i forhold til størrelsen på LCD-storskærmen, kabinettet, signalkildens placering og så videre for at beregne det krævede Kabel længde, antal stik og signal linje navn. Samtidig for at bekræfte med kunden, at projektet ledige rørledningskanal for at opfylde de faktiske krav, for at fortsætte opfølgningsarbejdet.

3. Omgivende lys

På grund af den relativt begrænsede lysstyrke af LCD-sømningsprodukter, hvis systemet omkring lyset er for lyst, vil det have en vis effekt på skærmen. Generelt er skærmens krav foran det 4 meter mørke område det bedste ikke at installere lysstofrør, kan installeres inde i lampen, lysene kan ikke belyse skærmen direkte og skal have en separat kontakt. Desuden er installationen af ​​lampeslangen parallel med den store skærm enhed, så vidt muligt i arbejdsområdet for at have nok belysning, men vil ikke have mærkbar indflydelse på skærmen, skærmen kan injiceres tæt ved lyset ( F.eks. Windows), når det er nødvendigt at dække, mens udstyret kører det bedste lys for at slukke for at sikre, at udstyret fungerer normalt.

4. Rammekrav

På grund af bekvemmeligheden ved installation og vedligeholdelse skal rammekanten være aftagelig. Udenfor rammen fra ydersiden af ​​væggen (op og ned fire sider) forbeholder hver side omkring 25 mm afstand, stor væg bør også være baseret på antallet af kolonner for at øge godtgørelsen. Desuden er vedligeholdelseskanalen i princippet ikke mindre end 1,2m bred for senere at komme ind i kassen vedligeholdelse. Aftagelig kant Bar til at trykke skærmen kant 3-5mm passende, i boksen og skærmen er fuldt installeret på plads, og endelig fast flytbar kant bar.

5. Aircondition

Derudover skal i vedligeholdelseskanalen installeres klimaanlæg eller luftudtag for at sikre, at ventilationen af ​​udstyret er god. Udløbsstillingen skal ligge så langt væk fra projektionsvæggen (1 m eller så bedre), og blæsens vind kan ikke blæses direkte til kassen, så skærmen er varm og kold ujævn og beskadiget.