KONHA Display Screen Profile

- Dec 06, 2017-

243.jpg

1. Bus LCD monitor Brug

Det har været syv år siden fødslen af den første indbyggede reklame skærm i Guangzhou i 2005. I dette syv år ændrer bilannoncevisningen meget. Det direkte resultat er at drive hele reklamemarkedet for at diversificere. Fra de foregående tv-medier til massemedier. Bil reklame bragte en sådan ændring. Selvfølgelig har vi brug for en omfattende forståelse af det. Tidligere ombord reklame er installeret af almindeligt dekodningsbræt til skærmkortet for at læse data på CF-kortets lagermedium og derefter gennem LCD-skærmbilledet for at opnå reklameafspiller og videoeffekter. På nuværende tidspunkt er LCD-skærm, produktfunktioner ikke omfattende, kan kun læse enkle billeder og videoformater. Senere ind i anden generation af bus lcd skærm, billeder og video dekodning format, grundlæggende kompatibel med hjemmecomputeren. Dette andet generationens produkt kaldes en bil-i-en. Ind i den tredje generation af reklame, at have ændret sig mere som et system. Ikke kun de tidligere funktioner, men også øget trådløs transmission. Integreret rapporteringsenhed funktion, teknisk set virkelig bliver et køretøj rapporteringssystem. Vi kan ikke længere ringe til en simpel reklamevisning. Udvikling af bil reklame og high-tech er vores land, som stadig skiftende, vil det være nødvendigt at stige afhængigt af markedet mere velhavende højteknologiske produkter, snart vil bilindustrien reklame, vil der være fire generationer, fremkomsten af de fem dynastier .


QQ图片20161129174550.png

2. Elevator LCD reklame display brug

KONHA Elevator LCD reklame skærm er en hængende LCD reklame skærm, er en lille kategori. Det er ikke svært at finde ved navn, det vigtigste sted det bruger er elevatoren. Rollen er at spille annoncer. Fra udseendet af ovenstående. Over skildvæggen er et LCD-modul. Størrelsen på LCD-skærmen er generelt 19 inches / 21,5 inches / 26 inches / 32 inches og så videre. Fra den interne konfiguration. Denne reklamedisplay bruger det integrerede design af værtscomputeren i kroppen før. Og værtsfunktionen kan være mere kraftfuld. Kan dekode mange filer, der ikke kan afspilles før. For bedre at integrere i miljøet i udformningen af den eksterne farve kan der justeres efter behov.


5-1.jpg

3. Mirror reklame skærm

KONHA spejlreklameringsdisplay er en udvidelse af reklamedisplayet. Hovedsagelig anvendt til stjerne hoteller, badeværelser eller klubber på højt niveau, klubber og andre high-end luksus forbruger sites, high-end forbruger sites til spredningen af miljøet skræddersyede en ny medieprodukter. Mirror reklame skærm er simpelthen et spejl, der kan spille reklame skærm, kan ikke påvirke brugen af spejlet før problemet, en række tilstande til dynamisk play dynamisk reklame cyklus. Så det er både et spejl, men også en reklamespiller, i spejlet er at se annoncerne med fremragende reklameeffekter. Det ser ud som om det er simpelt og stilfuldt, funktionelt og praktisk, med "høj bekymring", "høj ankomst", "høj hukommelse", "lav interferens" og mange andre fordele i en, med andre medier kan ikke matche fordelene ved kommunikation. I de seneste år begyndte indenlandske reklame skærm producenter i low-end markedet at gribe samme tid gradvist at flytte til high-end produkter. Da mellem- og lavprismarkederne fortsat bliver mættede, er det blevet en vigtig faktor for producenterne at vokse eller ej at øge konkurrenceevnen for reklamedisplays i high-end-markedet. Arbejdsfunktioner: Når gæsterne er tæt på spejlreklameringsvisningen, gennem den infrarøde sensor til menneskekroppen. Et af de originale spejlområder, straks udsendte annoncer. Når gæsterne forlader, gendannes automatisk til spejlet.


SBJCBJ.jpg

4. Touchscreen reklame visning koisk brug

KONHA touch LCD succesfuld udvikling, åbnede et kapitel om human-computer interaktion. Brug af berøringsskærm reklame display, så en ny produkt innovation - Touch Query reklame display. Gennemgå LCD-forespørgselsmaskinens driftstid, også i de seneste år. Det hurtige tempo i dets udvikling er imidlertid forbløffende. På grund af nogle af os i branchen bør også have en mere dybtgående forståelse. KIOSK kan give os en række sporinger, herunder kort, hoteller, indkøbscentre og anden navigationsinformation, der kan bruges i vid udstrækning inden for telekommunikation, beskatning, finansiering, elektricitet, udstillinger og andre applikationer og websteder.


www.konha.en.alibaba.com / www.konha-tech.com