LCD Skærm Vedligeholdelse Og Reparation

- Nov 21, 2017-

LED display skærm Ligesom de traditionelle elektroniske produkter, i løbet af brugen af ​​ikke kun skal være opmærksom på metoden, behovet for vedligeholdelse af displayet for at gøre LED display skærmen længere forventet levetid.


1.Vedlige LED-skærmmiljøets fugtighed, lad ikke noget med fugtegenskaber ind i LED-skærmbilledet. Hvis du skærer skærmen med fugtighed, kan det ødelægge skærmens komponenter og forårsage permanent skade.


2. For at undgå problemer, der kan opstå, kan vi vælge passiv beskyttelse og aktiv beskyttelse, så vidt muligt at forårsage beskadigelse af skærmbilledet væk fra skærmen, mens du rengør skærmen så forsigtigt som muligt for at tørre risikoen for skade. Minimer .


3.Polonged eksponering for det udendørs miljø Vind, sol, støv og andet let at snavset, i et stykke tid er skærmen helt sikkert et stykke støv, hvilket kræver rettidig rengøring for at forhindre længerevarende parcelstøvoverfladseffekter af visning.


4.Kræver stabil strømforsyning og god jordforbindelse, brug den ikke under hårde naturlige forhold, især stærkt lyn vejr.


5.Screen krop er strengt forbudt vand, jern og andet ledende metal nemt. LED-displayet placeres så vidt muligt i et miljø med lavt støv, stort støv vil have indflydelse på displayet, mens for meget støv på kredsløbet vil forårsage skade. Hvis det af forskellige årsager er vand, skal du straks afbryde strømforsyningen og vedligeholdelsespersonalet, indtil skærmens kropspanel vises tørt før brug.


6.LED display switch-sekvens: A: Først skal du tænde for kontrolcomputeren for at få det til at fungere korrekt, før du tænder LED-displayet. B: Sluk først LED-skærmen, og sluk derefter computeren.


7.Du må ikke spille i lang tid i fuld hvid, alt rødt, alt grønt, blåt og andet fuldt lyst billede for at undgå at strømmen er for stor, er ledningen for varm, LED-lysene beskadiget og påvirker vis liv. Afmonter ikke, splejsende skærmens krop!


8. Det anbefales at vise LED-skærmen mere end 2 timer daglig hviletid, i regntiden LED-skærmen mindst en gang om ugen eller mere. Åbn normalt skærmen mindst en gang om måneden, tændt mere end 2 timer.


9.displayet overflade kan tørres med alkohol, eller brug en børste, støvsuger til støv, kan ikke tørres direkte med en fugtig klud.


10.led displayet skal kontrolleres regelmæssigt, om det normale arbejde, linjen er beskadiget, hvis det ikke virker udskiftet i tide, linjen er beskadiget for at blive omgående repareret eller udskiftet. ledede display interne linjer, ikke-professionelt forbudt berøring, for at undgå elektrisk stød eller forårsage ledningsskader; Hvis der er et problem, skal du kontakte fagfolk for eftersyn.