LED Advertising Display Common Problems and Solutions (del 2)

- Jul 17, 2018-

46-3.jpg

A: Skærmen blinker kraftigt

B: Fejlårsag:

1. Kontroller, om der er magnetisk interferens omkring.

2. Kontroller, om strømforsyningsspændingen er stabil.

3. Kontroller displayet;

4, grafikkort driver; forbedre opdateringshastigheden på 75 Hz; Hvis det stadig ikke er tilgængeligt, skal du gå tilbage til fabrikken for at kontrollere.A: Der er ingen skærm på skærmen. Hvad skal jeg gøre, hvis indikatoren på frontpanelet blinker?

B: Kontroller, om signalkabelforbindelsen mellem skærmen og mikrocomputeren er sikker, og kontroller omhyggeligt, om signalkablet er stødt eller bøjet.A: Når du tænder reklamedisplayet? Er der nogen indblanding på skærmen? Er det normalt?

B: Denne situation skyldes signalinterferens på displaykortet, hvilket er et normalt fænomen. Dette problem kan løses ved at justere fasen automatisk eller manuelt.A: Kan LCD-reklamedisplayet arbejde kontinuerligt i lang tid?

B: Der er ikke noget problem med LCD-annonceringsvisningen, der kører i lang tid. Faktisk sammenlignet med almindelige CRT-skærme har LCD-reklamedisplays mindre varmegenerering, lavere strømforbrug og mere egnet til langvarig drift. Videnskabelig og rimelig vedligeholdelse kan forlænge LCD-reklamedisplayets levetid, så det skal have en "vejrtrækningstid" under brugen. LCD-reklame-displayet er trods alt et mere følsomt produkt. Problemet er ikke så nemt at løse som CRT-skærmen. .A: Sluk automatisk efter opstart

B: Fejlårsag:

1. Først afgøre, om menuindstillingen er i en tidsindstillet shutdown-tilstand;

2. Displayet kan udskiftes med en kortslutning.

3. Højtryksstrimlen virker ikke korrekt, og højtryksstrimlen udskiftes.A: Sådan rengøres LCD-reklame skærmbilledet?

B: Når du rengør skærmen, skal du forsøge ikke at bruge en fugtig klud med for meget fugt for at forhindre vandet i at komme ind i skærmen og forårsage den interne kortslutning af online-versionen af reklamedisplayet til funktionsfejl. Det er bedst at tørre skærmen med bløde genstande som f.eks. Glasdug og linsepapir. Det kan forhindre, at fugt kommer ind i det indre af reklamen med flydende krystal, uden at skrabe skærmen på reklamen med flydende krystal.