Forskellen mellem reklame skærm og tv

- Jun 19, 2018-

På markedet for digital skiltning (også kaldet plakater, digital skiltning, elektronisk skiltning, elektronisk reklame, i det følgende benævnt reklamedisplay), har nogle nytilkomne forbrugere stadig tvivl om forskellene mellem reklamedisplayer og almindelige tv'er. For nylig fandt forfatteren, at der altid er et problem i den daglige arbejde kommunikation af reklame skærm producenter. Når kunderne spørger om reklamevisningsprodukter, sammenligner de ofte reklamevisningen med LCD-tv. For eksempel "Din reklame afspiller er sammenlignet med samme størrelse LCD TV. Hvordan er prisen? "" Hvordan er prisen så høj, LCD-tv er ikke så dyrt? "Lad os høre eksperter, hvordan man besvarer dette spørgsmål. Dette vil også hjælpe forbrugerne, når de køber digital skiltning for første gang. Gør mere informerede beslutninger og lad dig købe et tilfredsstillende annonceproduktprodukt. Det giver også forbrugerne mulighed for klart at forstå, hvorfor reklamevisninger er så meget dyrere end LCD-tv.


70575e.jpg


 1. Sammenlignet med tv kan annoncerende displays generere et bedre afkast af investeringen.

  Vi mener, at kommercielle reklamedisplays normalt giver en bedre investeringsafkast end almindelige tv-apparater, og deres effekter er endnu mere udtalt. Home TV'er er ikke egnet til kontinuerlig brug i 24 timer i døgnet. Hvis du bruger det i lang tid, vil tv'et have problemer som fiksering og fading. Digitale skiltningsskærme bruger kommercielle LCD-paneler, der er specielt designet til langvarig brug. Ifølge inspektioner har digital skærmbilledet en levetid på mere end 50.000 timer, og den anvendte teknologi kan reducere risikoen for billedstik. Derudover har de også køleventilatorer og eksternt ventilationsudstyr for at sikre, at skærmen fungerer ved den bedste indendørs temperatur. Selvfølgelig er fjernsynet ikke designet til at blive brugt i et kommercielt miljø. Hvis du bruger det i et kommercielt miljø, vil tv-producentens garantiforpligtelse også blive ugyldiggjort. F.eks. I åbningstiden, fordi kølesystemet på tv-stativet ikke opfylder funktionen ved høj belastning, hvilket kan forårsage brand eller anden skade, vil du ikke kunne få ordentlig kommerciel forsikringsgodtgørelse.


 2. Reklamedisplayet er bedre end tv'et, hvilket viser kvalitet og effekt.

  Når du forsøger at formidle information og forsøge at få andre til at forstå, er skærmets kvalitet og effektivitet mere end alt andet, og det digitale skærmdisplays mission er her. Under driften af multimedieinformationsforlagringssystemet er displayvirkningen af det kommercielle display også smukkere og har en visuel indvirkning. For det andet er kommercielle skærme lysere og mere atmosfæriske, og i sammenligning med boliger fjernsyn er deres kontrastforhold også bedre. En del af årsagen til dette er, at fjernsyn har en relativt kort synsafstand, mens i et kommercielt miljø er afstanden mellem displayet og seeren længere. Et andet kendetegn ved kommercielle skærme er, at uanset deres skærmretning er synsvinkler meget bredere sammenlignet med tv'er, der ikke er egnede til stereoskopisk brug.


 3. Reklamen skærmen kan forbedre corporate brand image bedre end tv.

  Der er ofte mange logoer og skabeloner til leverandører omkring panelet på tv'et. Disse oplysninger er ofte fremhævet og fremhævet. Hvis den bruges til kommercielle formål, vil den ikke kun blive uprofessionel, men også modsætte sig den oprindelige hensigt af skærmen: skærmen bruges til at formidle information. Vores annonceringsdisplay vil holde dette i tankerne, det viser ikke noget tegn, dets design stil er velordnet, professionel mode, elegant og unik, men også i overensstemmelse med kundernes krav til dit brugerdefinerede panel med eget LOGO. Dette vil ikke kun øge brandets eksponering, men også forbedre virksomhedens overordnede billede.


 4. Reklamedisplayet er mere sikkert end tv.

  Der er en medieafspiller i reklamedisplayet, brugerne kan nyde fuldstændig kontrol over visningsindholdet uden ulejligheden i et komplekst system. Disse annoncører bruger plug-and-play principper til at opdatere det interne lager på skærmen ved hurtigt og effektivt at anvende USB-enheder. Derudover er produkt- og indholdssikkerhedsproblemer også meget vigtige. En forskel mellem reklamedisplayet og fjernsynet er, at digital skærmbilledet har en stærk metalhylster med et justerbart temperaturbeskyttelsesglaslag uden for LCD-panelet. Skærmen skal have et låseligt mellemcelleplads til plads til intern hukommelse og USB-grænseflader, eller skærmen har brug for et internt flashhukommelseskort for at forhindre indholdet i at blive manipuleret.


 5. Reklamedisplayet er mere funktionelt end tv.

  Selvfølgelig er der en væsentlig forskel mellem reklamedisplayer og LCD-tv'er. reklame skærme er kommercielle produkter, og anvendelsesområdet for de to er ikke det samme. Der er landing, om bord og bygning reklame skærme. Tv-apparater er simpelthen udsendelse af tv-programmer, mens reklame skærme kan afspille forskellige videoer efter deres behov. I afspilningsfunktionen er reklamevisningen meget stærkere end LCD-tv, som f.eks. Timeren, understøtter flere formater af videofiler eller online-versionen, kan opnå fjernbetjeningskontrol via internettet og nu avanceret interaktiv reklamevisning, for at opnå Touch-funktioner, ansigtsgenkendelse, elektroniske vinduer mv har i høj grad tiltrukket kundens opmærksomhed. For så vidt angår selve produktet er reklamedisplayet hovedsagelig sammensat af en flydende krystalskærm, et førerkort, et dekoderkort og en strømforsyning. Reklamedisplayet har højere krav til hardware og software, som bestemmes af dets applikationsobjekt. Som en udendørs reklame skærm, skal skalen være stabil og stærk, og den skal kunne bruges i lang tid. Den kører ofte udendørs 24 timer i døgnet og har ekstremt høje krav til støvresistens, lysstyrke og varmeafledning af produktet. Kunder har forskellige funktionelle krav, men har også stærk software til understøttelse af forskellige tekniske områder.


 6. Reklamedisplayet er mere stabilt end tv.

  reklamedisplayer, reklamedisplays, bilserier, gulvstående annoncer, mere støvtæt ydeevne. Generelle LCD-skærme eller tv-apparater anvendes kun i små rum, som f.eks. Boliger og stuer. Relativt rent er brugsmiljøet relativt rent, og temperatur- og fugtighedsstyringen er forholdsvis rimelig. Opbygning af reklamemaskiner, bilserier, gulvstående reklamedisplays, og LCD-reklamedisplays findes ofte i støjende offentlige steder, hvor der er mere støv, og temperatur og fugtighed er ikke særlig stabile. Derfor viser bygningens reklamearbejder, bilmonterede serier, gulvstående reklamedisplays, og LCD-reklame digital skiltning har bedre støvtæt ydeevne. Opbygning af reklame display, bilserier, gulvstående reklame display, LCD reklame display, digital skiltning, egnet til langvarig uafbrudt brug. Med personlige og familievaner er meget forskellige, LCD reklame | netværk reklame | Digital skiltning kører ofte 24 timer i døgnet, svarende til forskellene mellem serveren og pc'en. I displaypanelets type materiale er de to stort set de samme, men det langsigtede arbejde, den akkumulerede varme kan nemt gøre elektroniske produkter aldrende. Derfor viser reklameydelsen af LCD-reklame | netværksannoncer viser | Digital skiltning er stærkere end LCD-skærme og hjemme-tv. Yderligere varmelegeme, køleventilatorer mv skal have særlige krav. Tilknyttede industrier har visse standarder. Måske kan pc'en fungere som en server på kort tid, men evnen til kontinuerligt at arbejde, serverens stabilitet er meget højere end pc'en, LCD-annoncevisning | online reklame display | digital skiltning er den samme grund. For at sikre at arbejde i en række "ubehagelige omstændigheder" for at sikre 24 timers uafbrudt arbejde, forbedre LCD-reklame | online reklame | digital signage stabilitet for at have yderligere indstillinger, øge omkostningerne.


 7. Reklamedisplayet er lysere end tv.

  Siden LCD-reklame displayet | netværk reklame display | digital skiltning vises generelt i åbent rum, belysningen er bedre, lysstyrken af hjemme tv og civilt display er svært at imødekomme efterspørgslen, så højdepunktet er også en LCD reklame skærm | online reklame display | en stor digital skiltning Egenskaber, omkostningerne er vanskelige at estimere.


 8. Visningsområdet på reklamedisplayet er større end det for fjernsynet.

  Uanset om det er en skærm eller et fjernsyn, har displayområdet og displayforholdet visse industristandarder. For eksempel er flydende krystal skærmstørrelser 32 tommer, 37 tommer, 40 tommer, 42 tommer, 46 tommer mv .; og displayforholdet styres ved 4: 3, 16: 9 og 16:10, og særlige forhold opstår normalt ikke. I denne henseende viser LCD reklame | online reklame viser | Digital skiltning og industrielle skærme er også forskellige. For at imødekomme efterspørgslen efter særlige spillesteder til reklame og demonstration, viser LCD reklame | online reklame viser | digital skiltning vil have en ikke-standard visning af andelen af produkter, strimler eller kvadrater og så videre. LCD reklame skærme udviklet til særlige behov | online reklame viser | Digital skiltning er naturligvis dyrere end produkter fremstillet af almindelige samlebånd.


 9. Annoncemaskinen er forskellig fra fjernsynet, og grænsefladens layout er anderledes.

  På forbrugerdisplayområdet er der generelt kun tre typer af grænseflader, VGA, DVI og HDMI. DP-grænseflader er forholdsvis sjældne. I industrielle applikationer har BNC-interfaces særlige applikationer. Med hensyn til fjernsyn understreges mangfoldigheden af grænseflader, og flere lyd- og videoenheder kan tilsluttes. Typer af grænseflader er mest og antallet er mest. Men for tilpassede produkter vises LCD reklame | netværksannoncer viser | digital skiltning har ofte kun en dedikeret video grænseflade, plus en programmerbar S232 seriel port. Dette ligner industrielle LCD-skærme.


 10. Reklamedisplayet er mere miljøvenligt end tv.

  Produkter til husholdningsbrug eller personlig brug vil fokusere på strømforbrug og fremme miljøbeskyttelse og energibesparelse. I denne henseende viser LCD reklame | netværksannoncer viser | Digital skiltning ligner industrielle skærme. De kræver ikke bevidst at reducere strømforbruget og kræver kun stabilitet; ekstra kølesystemer, højlysstrådslys og andre design vil kraftigt øge strømforbruget.


 11. Reklamedisplayet er mere bekvemt end tv.

  Understøttelse af delt skærmvisning: video, billeder, undertekster afspilles samtidigt; støtte en række TEXT-undertekster glat display; støtte kinesisk, engelsk og andre sprog .; fri cloud server: serveren kan installeres på en computer, du kan styre overalt i verden Denne reklame display; behøver kun at operere på en computer, du kan styre eller opdatere reklamevisningen på ethvert sted i verden; understøttet billedtilstand, musiktilstand, videotilstand, blandet tilstand (billede + musik), rettidigt informationsord Indsættilstand, loop-afspilning af videofil, fast-punkt-timing-filafspilningstilstand og synkron afspilningstilstand; understøtter afspilningsformat: H.264 / Flash-video, MPEG-1/2/4, MotionJPEG, AVI, DIVX, XVID; Stereo lydudgang; understøtter billedhardware JPEG (64Kx64K) dekodning, forbedrer billedklarheden og afkodningshastigheden effektivt; selvopbygget cloud server; fri til at give kunderne fjern reklame indhold design, vedligeholdelse, opdateringer og andre tjenester.