Forskellen mellem Android-operativsystem og Windows-operativsystem

- Aug 17, 2018-

Med udviklingen af samfundet har den fortsatte vækst i handel ført til en stærk udvikling af reklamebranchen. Tilsvarende gennemgår de nye medier ændringer. Reklamemedierne, der er kendt som "femte medier" i situationen, blomstrer også. Konstant opdateringsteknologi, forskellige niveauer af brugerbehov, reklamemaskiner er også blevet konverteret fra den traditionelle stand-alone version til online versionen.


Hvad er forskellen mellem android og windows?


1. Da Windows er et komplet produkt, opdateres systemet hurtigt, hvilket medfører problemer med eftersalgsservice. Hvis systemet er beskadiget, er genopretningen mere generende; Android har ikke for mange opdateringer, professionalisme, hvis systemet er beskadiget, skal du bruge fjernbetjeningen direkte. Enheden kan normalt genoprette systemet.

2. Windows industrielle kontrolkort kræver en række perifere enheder, stor størrelse; Android Industrial Control Board opnår en høj grad af integration, ikke eksternt udstyr, lille størrelse.

Det er et bedre valg for reklamemaskinen at bruge billedet eller videoen til at "fortælle historien". Publikum kan stadig komme i kontakt med denne måde. Kernen i reklamemaskinen er at rydde, den klarere og mere realistiske følelse, og Android-systemannonceringsmaskinen giver denne funktion, fra det klare synspunkt er Android-systemannonceringsmaskinen mere high-definition!


Digital signage kiosk giver et mere sensorisk og stimulerende billede end statisk tekst og billedvisning samt en mere bekvem opdateringsfrekvens, der viser de unikke fordele ved traditionelle medier sammenlignet med traditionelle medier. Fremkomsten af Android-systemannonceringsmaskinen vil gøre denne fordel mere fremtrædende og mere attraktiv.