Forskellen mellem LCD og LED-skærm

- Oct 11, 2017-


LCD-skærm, er blevet meget anvendt i de nuværende elektroniske produkter, fra en computer til den bærbare computer, og derefter til telefonen, er uadskillelige fra LCD-skærmen. LCD-skærmen i den bærbare computer applikation har også været mange års historie. Skærmen bruges i dagligdagen, hvor brugeren kontakter det mest, men også et af de mest direkte tilbehør, kvaliteten er god eller dårlig, og displayet er fremragende, kan direkte påvirke brugerens følelser, sammen for at forstå det næste LCD og LED LCD skærm forskel.

timg.jpg


Jeg, Hvad er LCD?

LCD-væskekrystal-display LiquidCrystalDisplay-fulde navn, hovedsageligt TFT, UFB, TFD, STN og andre typer flydende krystaldisplay, kan ikke finde programindgangspunktet i biblioteket for dynamisk link. Notebook LCD-skærm, der almindeligvis anvendes, er TFT. TFT refererer til den tynde film transistor, hver af de flydende krystal pixel er integreret i pixel bag den tynde film transistor at drive, hvilket kan være høj hastighed, høj lysstyrke, høj kontrast skærm information, er den bedste LCD farve display enhed En er nu den almindelige displayenhed på laptops og desktops. Sammenlignet med STN har TFT fremragende farvemætning, reduktionsevne og højere kontrast, solen er stadig meget klar, men ulempen er mere strøm, og prisen er højere.


II, hvad er LED'en?

LED er lysemitterende diode LightEmittingDiode engelsk forkortelse. LED applikationer kan opdeles i to kategorier: Først LED display; For det andet, LED single tube applikationer, herunder baggrundslys LED, infrarød LED og så videre. Nu på LED-skærmen, niveauet af Kinas design og produktionsteknologi og international synkronisering. LED display er sammensat af lysdioder. Den bruger lavspændings scanning drev, med: mindre strømforbrug, lang levetid, lav pris, høj lysstyrke, mindre fiasko, stor synsvinkel, visuel afstand og så videre.


III, forskellen mellem LCD og LED

LED display og LCD display sammenlignet med LED i lysstyrke, strømforbrug, synsvinkel og opdateringshastighed mv., Er flere fordele blevet annulleret til sidens navigation. Ved hjælp af LED-teknologi kan du oprette tyndere, lysere og mere klare end LCD-skærmen.

1, LED og LCD strømforbrug på cirka 1: 10, LED mere energieffektive.

2, LED har en højere opdateringshastighed, videoen har en bedre ydeevne.

3, LED giver en bred synsvinkel på 160 °, du kan vise forskellige tekst-, digitale, farvebilleder og animationsoplysninger, du kan afspille tv, video, VCD, DVD og andre farvevideosignaler.

4, LED display et enkelt element af reaktionshastigheden er 1000 gange LCD-skærmen, i lyset kan også tage sig af det forkerte, og tilpasning til minus 40 grader lav temperatur.


LCD og LED er simpelthen to forskellige displayteknologier, LCD er sammensat af LCD-skærm, og LED er sammensat af lysdioder. Men det nuværende marked, sagde LED-skærmen er ikke den sande følelse af LED-displayet, nøjagtigt det er LED-baggrundsbelyst LCD-skærm, LCD-panel er stadig det traditionelle LCD display.

For LCD-skærmen er LCD-panelet og baggrundsbelysningen den mest vigtige nøgle, og LCD-panelets display på markedet bruger generelt TFT-panel, det samme, LED og LCD-forskellen er kun deres type baggrundsbelysning er ikke den Det samme: LED-baggrundsbelysning og CCFL-baggrundslys, dioder og koldkatoderlampe.


timg (1).jpg


IV, LED display og LCD display af forskellen:

1, LED baggrundsbelysning: strøm, høj pris, lys og høj mætning.

2, CCFL baggrundsbelysning: relative

3, skærm forskellen: LED baggrundsbelysning farve er mere lys, høj mætning.

4, hvordan man skelner: LED baggrundsbelysning vil være særlig stresset, at LEDTV, understregede ikke, at det er CCFLLCDTV.

Med LED-skærmen, der gradvist udvikles i hvert hjørne af verden, kan næsten alle se en stor LED-skærm, generelt til verdensfarven og landskabspleje hver by. Men også ved det store antal forbrugere roser, LED-displayindustrien hurtigt blomstrer, men også dannet et nyt udviklingsstadium ... ...

Løft LED displayet vi er ingen fremmede, livet kan ses overalt. Normalt i stationen kan indkøbscentre, firkanter, auditorier, lufthavne, bygninger ses overalt, være omfattende. Ifølge statistikker tegnede Kinas nuværende LED-display det største internationale marked. LED-displayet på grund af dets fremragende egenskaber og markedsfremme har nu en traditionel type tunge farver, glat til nu nem at installere, vandt brugerens favorit. LED display industrien hurtigt i markedet indtager et sted, og er nu blevet den nye skat af markedet.