Funktionerne i gulvstående LED-berøringsskærm Digital Signage Kiosk

- Aug 10, 2018-

32-3.jpg


Med den brede anvendelse af multimedie berøringsskærme er der vist forskellige berøringsskærmsmaskiner. Fordi multimedie berøringsskærm forespørgselssystemet er nemt at bruge, hurtigt og sparer tid og rum, har den været højt respekteret af forskellige industrier på kort tid, derefter den lodrette touch. Hvad er kendetegnene ved all-in-one kiosken?


For det første forenkler digital signage kiosken i høj grad brugen af computeren, selvom du ikke ved noget om computeren, kan det nemt gøre multimediecomputeren til stor charme. Gennem multimedieproduktion er billeder, animationer, video, kommentarer, musik, tekst og andre oplysninger integreret og anvendt, og interaktivt søgt efter multimedie berøringsskærm, hvilket er praktisk, hurtigt og levende. Uanset om du kender computeren eller ej, kan du finde de oplysninger, du har brug for i løbet af få sekunder. Det kan gentagne gange vælge, fokusere på og spille automatisk, hvilket er praktisk for brugerne, og en effektiv måde at fremme virksomheder og fremme produkter på.


For det andet bruger berøringsskærmen spørgeteknologiprincippet for at lette operationen, at folk bruger en berøringsskærm i stedet for en mus eller et tastatur. Når du arbejder, skal vi først røre ved berøringsskærmen, der er monteret på forsiden af skærmen, med en finger eller et andet objekt, og derefter placerer systemet valginformationen i henhold til ikonet eller menupositionen, der berøres af fingeren. Berøringsskærmen er sammensat af en berøringsdetekteringskomponent og en berøringsskærmkontrol; den berøringsdetekteringskomponent er installeret foran skærmen for at detektere brugerens berøringsposition og accepterer berøringsskærmens styreenhed; og hovedfunktionen på berøringsskærmens styreenhed er at modtage berøringen fra berøringspunktdetekteringsenheden. Oplysningerne omdannes til kontaktkoordinater og sendes til CPU'en, som også kan modtage kommandoer fra CPU'en og udføre dem.


Skærmformat:

Lyd og videoformater: MPEG1 / 2/4, VOB, AVI, WMV, MOV, MP3, WMA, MKV, FLV og andre almindelige formater;

Billedformat: JPG, BMP, GIF, PNG, osv.

Tekstformat: TXT, PPT, PPS;

Andre formater: SWF, HTML, XLS, MMS streaming.


Programstyring:

Understøtter vilkårlig skæring af skærmen, understøtter vandrette og lodrette layouter, og hvert afspilningsområde kan frit kombineres og frit opdeles

Støtte video, lyd, billede, undertekst, Flash, PPT, live, web, RSS, hybrid afspilning, applikationer, vejr, ur og andre komponenter;

Støtte afspilningsmodus for baggrundsmusik;

Support visning af eksterne datakilder;

Støtte til redigering og anvendelse af skabeloner.


Broadcast bordstyring:

Støtte til at arrangere programmet i en broadcastform;

Support preview af programmer og afspilningslister;

Støtte til timing programmer og produktion af regelmæssige loop programmer.


På nuværende tidspunkt har reklamevisningsprodukterne været anvendt i vid udstrækning i kommunikationsmedier, lufthavn VIP-rum, supermarkeder, telekommunikation, fødevare- og drikkevareindustri, fotostudioer, universiteter, hospitaler, økonomi, elektricitet, udstillingshaller og andre informationsformidlingssteder. trådte ind i Australien. I Europa, Nordamerika og andre internationale markeder er produkterne tillid til kunder i ind-og udland.