Hvilken effekt og effekt kan LCD-splejsningen bringe?

- May 19, 2017-

1. Virksomheder kan bedre vise mærke og virksomhedskultur, flydende krystal skærmen kan møde skrivebordet, væg, hejsning, vandret, vertikal installation, kan være designet til forskellige behov i forskellige lejligheder. Og dens unikke uregelmæssige stitching display, kan vise kunstneriske ideer og temaer, sammenlignet med den traditionelle plakat, er dets måde at vise indhold på særligt mærkbar.


2. Individuelle købere kan i henhold til deres egne ideer og fokus på brugen af netværksversionen af LCD-reklamemaskine, for at skabe en mærke eller serviceoplevelse, hjælpe brugere med at straks frigive de nyeste oplysninger om indkøb, produkt og salgsfremmende indhold, rige displayfunktioner Og lyse farver kan effektivt øge forbrugernes indkøbsoplevelse, men også hjælpe brugerne med at forenkle processen med informationsformidling og i sidste ende forbedre salgsydelsen hos detailindustriens brugere.


3. Bryllupsfestivaler kan erstatte rollup-plakaten, det seneste display af Intelligent 2-billeder, mange skærme kræver en masse roll-up og Operation Trouble, men LCD-splejsningsskærmen kan samtidigt vise et antal billeder, vise indhold Helt med bruden og brudgommen er personlige hobbyer, mere romantisk vise ny kærlighedshistorie.


4. Storstilet scene, hotel, museum, gymnasium, skole og andre offentlige lejligheder med LCD-skærmen til at vise forskellige scener, der er et vidunderligt billede, med en avanceret atmosfære, selvom reklamen er en kombination af kunst og teknologi , Sensibilitet og rationalitet i samme scene, kan nogle gange blive en naturskøn linje.


5. Olympisk Live Watch, nu er de olympiske lege i fuld gang, om store firkantede eller store indkøbscentre, såsom alle store spillesteder, kan bruge Mosaic-skærmen på den ene side for virksomhedens produkter reklame på den anden side kan Også tiltrække mere trafik i de olympiske lege. Dette er også valget af mange virksomheder.