Hvad er enkeltstående reklamevisning?

- Sep 07, 2018-

Den enkeltstående version af annoncen bruger en ny "tid-til-dag-programlistestyringsmetode" til at kontrollere afspilnings- og lukningsstatus for reklamemaskinen ved at lave en liste over programmer på et nøjagtigt tidspunkt.


Følgende er en beskrivelse af de grundlæggende funktioner i den enkeltstående reklamedisplay:

1, afspil programfilen

Når reklamedisplayet er tilsluttet korrekt, tændes strømmen. Hvis der er en afspilningsliste på CF-kortet, indstilles den aktuelle tid for annonceringsdisplayet, og reklamemuligheden spilles automatisk i henhold til den skiftetid, der er indstillet af spillelisten, og i den rækkefølge, i hvilket programmet spilles.

2, produktion af afspilningslister

Afspilningslisten administrerer on / off-tiden for annonceringsmaskinen, skifter frit skærmen til den enkelte skærm eller delt skærmafspilningstilstand, spiller i henhold til den brugerdefinerede filafspilningsrækkefølge, styrer afspilningen af markørens rullende undertekster og lignende.

En playlistefil kan redigere afspilningsindholdet i 31 dage ad gangen; det kan opdeles i 128 spilletider om dagen, og tidsindstillingen kan være nøjagtig til minut.

3, skærmafspilningstilstand

Skærmafspilningstilstand kan opdeles i: afspilningstilstand på én skærm og afspilningstilstand med delt skærm. Håndteringen af afspilningstilstande med enkelt skærm og delt skærm opnås let gennem afspilningsliste-filer. Split-screen afspilningstilstand er en kraftig funktion designet specifikt til annonceafspilning.

4, markerende rullende undertekster

Marquee-rulletekster er at rulle til visningen af reklamer eller andet tekstindhold, som brugeren kræver, mens programfilen afspilles. En afspilningsliste-fil kan redigere 31-dages markeringsrulleundersøgelser ad gangen; det kan opdeles i 128 afspilningsperioder om dagen, og tidsindstillingen kan være nøjagtig til minut.

5, skift maskinindstilling

Afspilningslister kan bruges til at styre tænd / sluk-tiden for reklamedisplayet. Gennem afspilningslisten kan du indstille switchtidspunktet til 128 segmenter hver dag, og indstillingen af tændtidspunktet kan være nøjagtigt til minuttet. Tiden, hvor den første fil, der er indstillet af afspilningslisten, begynder at afspille, er starttidspunktet, og tiden, hvor den sidste fil slutter, er nedlukningstiden.


Guangzhou KONHA Electronic Technology Co., Ltd. er en højteknologisk virksomhed, der integrerer F & U, produktion, marketing og eftersalgsservice i en branche-specifik skærmterminal. Hvis du stadig vil vide kvaliteten af LCD-skærmen, kan du klikke på det officielle websted for at konsultere eller efterlade en besked. Jeg vil svare dig alvorligt.