Hvad er rollen for indendørs reklame skærm?

- Dec 06, 2017-

Med udviklingen af den digitale tidsalder har simpel "informerende" funktion ikke opnået højere brugertilfredshed. Over for en stadig mere sofistikeret markedssegmenteringsproces, hvem kan give den perfekte brugeroplevelse, hvem vil være markedsleder.


For indkøbscentre, supermarkeder, er reklamens rolle:

I lyset af det store antal forbrugergrupper til reklamekampagner, rabatinformation, let impulskøbsadfærd, brug af multimedieannoncer, kan du shoppe mere produktrelateret information til forbrugerne, stimulere deres ønske om at købe og dermed øge forbruget.


For kommercielle bygninger er rollen som reklamevisning:

Kan være i byens kontor, lejlighedsbygning elevator portaler og andre store trafik steder, installationen af netværk multimedia reklame display, målrettet annoncering til mennesker, er med til at fremme brand kommunikation af high-end produkter og udvide brand awareness.


For hoteller, restauranter, er reklamens rolle:

Sådan tjener kunderne bedre er konkurrencemæssig fordel af sådanne steder. Gennem netværket af multimedieannoncer viser, kan rettidig levering af forbrugerunderholdning og servicevejledninger til kunder forbedre servicekvaliteten på hoteller og restauranter, skabe et ry og skabe mere forbrug, Forbedre kundens ønske om forbrug og derved øge indtægterne effektivt og fremme forbrugerne adfærd igen og gentagne gange.


www.konha.en.alibaba.com / www.konha-tech.com